2008. május 12., hétfő

Pünkösd meg egyebek ^^

Múlt héten egész héten itthon voltam és a fenekemen csücsültem, lázasan. -.- Szerencsére hétvégére meggyógyultam és kimehettem Szerelmemhez. Pénteken tortát sütöttünk a Húgijával. Ami elég furi lett kinézetre, viszont az íze nagyon jó volt. El is fogyott. :D
Szombaton pedig Barimmal felkerekedtünk és elindultunk Vecsésre, a nagy bevásárlónegyedbe. Eredetileg csak enni mentünk oda (hatalmas, dupla whooper a Burger King-ben *.*), de aztán elment a busz s úgy döntöttünk, hogy beszabadulunk a Müller-be. Legalább fél órás nézelődés után (Barim leragadt a maketteknél) megakadt valamim a szemem. Egy lila dobozon, melyen egy kutya volt látható. Mivel imádom az ilyen kreatív cuccokat szinte egyből lekaptam a polcról. Nézegettem, hogy mi lehet. Aztán lassan rájöttem, hogy ez egy fényképtartó kutyus, ami mozgatja a fejét, s a dobozban festékek vannak meg matricák, hogy saját ízlésed szerint festhesd ki. Aztán jobbra néztem és megláttam a kutyus mellett a cicát. Természetesen a macska mellett döntöttem. Barim pedig megvette nekem *.* (köcönöm Skelli baba ^^). Aztán tovább mentünk. Az édességeknél megint csak megláttam valamit... POCKY!!! RÁADÁSUL MIKADOOOO!!! :P Meg kellett venni, az étcsokis mellett döntöttünk. XD De nagyon finom volt. Hétvégén volt szerencsém a Tricky-hez és a Mikado-hoz is. A Mikado sokkal, de sokkal finomabb. Nem hiába gyártja ugyanaz, mint japánban az eredeti pocky-t. Szóval elégedetten jöttünk ki a Müllerből. Majd a Sárkány Center felé vettük útunkat. Itt bementünk az Ázsiai Élelmiszerboltba, ahol is édes vörösbabot kerestünk az onigirihez... De nem találtunk. T_T Barim meg mindenképpen mochi-t akart készíteni és vettünk ilyen rizslisztet, aminek a végeredménye egész jó lett volna, ha nem szúrunk el pár dolgot. XD Vettünk hozzá lichi-t (hát a lichi nem passzol hozzá). Egy thai színes tésztát, amit még nem kóstoltunk meg. És két wasabi-s mogyorót. ^^ A kedvencem.
A vasárnapot Barim Húgijával töltöttem, akivel elmentünk Pestre, de nem volt nyitva semmi. Szóval vigaszdíjként megebédeltünk a kínaiban.
Most meg itthon ülök és aranyos dolgokat gyártok. Hamarosan felrakom a http://holdcukor.blogspot.com-ra is őket. Lehet vásárolni és nézelődni. :)

Nincsenek megjegyzések: