2013. szeptember 23., hétfő

YOSD mánia *_*

Szeptember 19.-én elkezdődött egy event Doll Love-nál, és kitaláltam, hogy ha most úgy is event van (ajándék ruhát adnak ha babát rendelsz), akkor jövő hónapban megrendelem a YOSD-met. Boldognak érzem magam, amióta végre kitaláltam, hogy milyen lesz a  babacsaládom és kikből fog állni, és most minél előbb haza szeretnék hozni mindenkit, hogy egyben legyenek. Aztán majd veszek nekik cuccokat. Négy baba bőven elég úgy vélem, ráadásul még hátra van egy MSD és egy SD is. Az SD valószínűleg csak nyárra fog hazajönni, mert ő a legdrágább. Az MSD-t karácsonyra szeretném, de ha megrendelem a kicsit lehetséges, hogy csak karácsony után fog hazajönni. Vagy vállalok rá egy layway-t.

Kedvet kaptam én is doll dress up gameben elkészíteni a babacsaládomat, ezért most azt csinálom. ^^ Majd ha készen lesznek a képek, bebiggyesztem őket ide. De hamarosan indulnom kell a nyugatihoz, mert Démonnal találkozom. :D

A fétisem, hogy mindenkinek fura színű haja lesz, így a kislányomnak is rózsaszín haja lesz és kék vagy zöld, esetleg türkiz színű szeme. Meg minél cukibb ruhái, bár őt sem feltétlenül lolinak tervezem.

Szóval már nagyon várom az új jövevényt, remélhetőleg minden úgy lesz, ahogy tervezem és megtudom rendelni következő hónapban. A gondom egyedül a postán dillemázok, mert Hana említette a légipostát, ami ingyen lenne, viszont aggódom, hogy nem érkezne meg, bár tracking járna hozzá. A DHL pedig hat ezer forint lenne, ami azért sok. Abból már a cipőt is megtudnám venni neki, meg talán egy face up is kijönne, majd kérek tanácsot Nanától ezzel kapcsolatban.

Már a face upját is kitaláltam, de nem tudom hogyan fogom elmagyarázni milyen legyen. :D Majd kiderül, csak előbb legyen itthon. :D

Nincsenek megjegyzések: