2013. december 23., hétfő

Karácsony előtti utolsó nap... és jövő évi tervek

Még egy nap karácsonyig és végre elmúlik ez az őrület. Lassacskán mindenki megnyugszik majd és nem lesz ez a felfordulás. Jó lesz. Mert már kezdek tiszta idegbeteg lenni odabennt. Mondjuk nekem még ezzel korántsincs vége az évemnek munka szempontból. :D Szeretnék már szabadságra menni.

Tök fura a gépem, forgatom, s akkor mükődik. Legközelebb fejjel lefelé állítom majd. XD Na jó, lekopogom, most jól érzi magát, köszöni. :D

Tegnap volt szabadnapom, becsomagoltam Anyuéknak az ajándékokat meg elkészítettem a maradék cuccokat. Tökre örültem neki. Most már minden kész van karácsonyra. ^^ Már csak magamat kell rendbetennem és felfűzögetni a rózsaszín szívecskéimre a damilt, hogy holnap fellógathassam őket a fára. :3 Már csak azért sem utáltatjátok meg velem a karácsonyt. XD Szépen hajat mosok, megcsinálom a körmeimet és pucba vágom magam holnapra és mindenkivel kedves leszek. :D Kapják be. :D

Szerencsére karácsonykor és szilveszterkor is dolgozom. *irónia*

Igazából... Csak reménykedem, hogy jó lesz a karácsony. Ez titok de tegnap megrendelte nekem a Jézuskám a vadiúj Nikon fényképezőgépemet. Majd jól meglepődök rajta. :)

Így állok, izgulok a holnap miatt, mint egy kisgyerek. ^^

Ja, és már le akartam írni pár tervemet a jövőre nézve, mert mindig elfelejtem őket. :D

- hajvágatás és hajfestés hennával (nagyon rákattantam, állítólag a henna nagyon jót tesz a hajnak)
- hercegnős póló, egyenpóló a Gergőnek és nekem :D
- Will kifizetése és Dollzone Raphael beszerzése lehetőleg márciussal bezárólag, Alice Collections-ra felkerült a Dollzone is!
- januáris pixibox beszerzése
- egyenlőre nincs több, de ha eszembe jut még valami, majd felírom :D 

Nincsenek megjegyzések: