2015. április 14., kedd

Rég írtam

Akkor írtam ide utoljára amikor még az MTVA-nál dolgoztam, az jó régen volt, azóta sok minden történt velem. Elég depressziós időszakokon mentem keresztül és kedvem sem volt az íráshoz, de újra itt a tavasz, és lassacskán kezdek ismét önmagamra lelni. 

A munkáról annyit, hogy felvettek az IKEA-ba, éttermi dolgozónak. Érdekes volt, szerettem, de eléggé nagyot csalódtam. Aztán kaptam egy sokkal jobb ajánlatot és végül elfogadtam azt a lehetőséget. Most végre azt csinálom, amit szeretek, állatokkal foglalatoskodom. Nevezetesen kutyusokkal és nagyon jól érzem magam. A sok levegő meg a napsütés jótékony hatással van rám, azóta egyszer sem fájt a fejem és mozgékonyan telnek a napjaim, repül az idő. Fura, hogy még csak egy éve léptem ki a sparból, és mennyi minden történt velem azóta, így visszagondolva olyan, mintha csak tegnap léptem volna ki. Gyorsan elment ez az egy év. 

Egyébként nem sok minden van velem. Úgy látszik az április a mélypont az életemben, mert kettő BJD-m is áprilisi. Ilyenkor jönnek haza a gyerekek. :D Van egy közös project is, ő is meg van már rendelve, már csak ki kell fizetni és várni kell, hogy Alice elküldje. Ő lesz az első MSD srácom, és már nagyon izgulok, hogy milyen lesz. Rendeltem neki egy szett MSD ruhát is, biztos ami biztos, mivel pasi cuccaim nincsenek. Még mindig gondolkodom a nevén... Közben pedig egy hölgyike is bekérődzött a csapatba, meglátjuk mi sül ki belőle. Valahogy nem akarnak ezek a BJD-k leszállni rólam, pedig testet kellene vennem szegény Kiarának. No majd nyáron...

Ez egy jó hónap volt. Kaptam pixibaget, amiről majd szeretnék írni, de nem hosszan. Viszont végre nyertem egy DM kedvencek dobozkát, úgyhogy most heppi vagyok, és azzal együtt majd felrakom a pixibag tartalmát is, ha esetleg még nem láttátok volna. :D Rájöttem, hogy azért nem írok divatblogot, mert minek írjam le 104.-re is ugyanazt, amit a többiek?

De végtére is itt a tavasz, ez a hét izgalmasnak ígérkezik, hétvégén nem dolgozom, szombaton pihizni fogok, vasárnap pedig barátozunk, Silent Hill 2-t nézünk és egyebek. 

Remélem viszonylag sűrűn fogok tudni ide írni most már. ^^Ez a kis apróság pedig Yue, Taly babája ^^ Taly olyan szépen befonta a haját. :3
Képek, valami hihetetlen módon tetszenek ezek a képek Dorothyról, Jól áll neki a titkárnő szerep. Szegény Dorothy az, akinek egyáltalán nincsen saját kiforrott karaktere, folyton cserélgetem a stílusait. Többször gondolkodtam már azon is, hogy eladom és megválok tőle, de egyszerűen nem megy, túlságosan szeretem és hozzám nőtt. Szerintem egyik babámtól sem tudnék megválni. 

Nincsenek megjegyzések: