2013. június 24., hétfő

Múzeumok éjszakája és végre szabadság~

Pénteken behívtak szombatra dolgozni, úgyhogy nagyon boldog voltam. Amúgy csak vasárnap mentem volna. Megbeszéltem, hogy hétre bemegyek, mert délután Múzeumok éjszakájára szerettem volna menni. Öt harminckor keltem, hulla voltam, alig bírtam kimászni a fürdőszobába összekaparni magam. Mire beértem már viszonylag éber voltam.

Délután elmentem a borárosra, már hisztiztem, minden bajom volt, nem is akartam menni sehova. Aztán a Gergő hozott nagyon finom szendvicset és végül az meghozta a kedvemet a dolgokhoz. Azon a napon hihetetlen mennyiségű piát fogyasztottunk el. Szendvicsezés után bemásztunk a mekibe és vettünk egy fél literes colát. Közben pedig megbeszéltük a haditervet. Az első állomás a Természettudományi Múzeum volt. Az úton elfogyasztottunk még fél liter jegezett citromos vizet fejenként. :D Aztán eljutottunk a múzeumba. Kiskoromban sokkal jobb volt, mert nem zavartak a preparált állatok. Mostanra felfogtam, hogy azokat először brutálisan legyilkolták, aztán meg kitömték. Már nem tetszik annyira. A kavicsok viszont tetszettek. Az aulában volt bemutató a preparálásról, én csak belenéztem aztán már menekültem is tovább. Éppen egy madarat beleztek ki. Voltak dinó szobrok is, azokat legalább nem tudták kipreparálni. Az aulában volt egy ilyen természetes gyümölcsökből készült lötyis árus is, úgyhogy ittunk fejenként két deci szörpöt. Én bodzásat, a Gergő meg kajszibarackosat.

Onnan fel akartunk menni a Budavári Labirintusba, de félúton meggondoltuk magunkat és inkább a nyugatiba mentünk. Itt vettünk egy mojitot a KFC-ben, aztán azt töltögettük újra és újra. :D Szereztünk valami vitaminos lötyit is, felhívtuk Démont. Aztán elindultunk a Magyar Nemzeti Bankba. Az nagyon jó volt. Gyorsan bejutottunk, marhultunk a látogatói terembe, ahol pénzt lehetett verni, fabatkát készíteni, érméket vásárolni. Aztán körbevezettek minket az épületben, nagyon szép volt. Lent volt egy ilyen játszósarok, ahol lehetett mindenféle cuccot nyerni, ha kitöltöttél ilyen kérdőíveket. Mi szinte mindent csináltunk és kaptunk 4 millió forintot - feldarabolva. :D Állítólag nagyon jó tüzelő. :D A tervezett húsz perc helyett majdnem két órát töltöttünk itt, annyira jól éreztük magunkat.

Aztán visszatértünk a nyugatiba, ott volt már Démon meeten, a haverjaival dumált, mi meg töltöttünk piát és egy kicsit beszélgettem én is. Aztán rohantunk, hogy elérjük a buszt, mert az Aquincum-ba akartunk menni körülnézni. A Múzeumok Éjszakájás pályafutásunk ennél az állomásnál szakadt meg, ugyanis az Aquincum-ban hemzsegtek a szúnyogok. Több millióan voltak. Elkezdődött az idegenvezetés, mi meg mentünk, közben meg csapkodtunk. Gergő meg is jegyezte, hogy kezd ez olyan lenni, mint a vatikáni menet, mindenki csapkodja a hátát. :D Én úgy, de úgy röhögtem. :D Kb. tíz percet töltöttünk itt el, aztán leléptünk. A buszmegállóban is szúnyogok voltak, és a hév megállóban is, ahova ügyesen elkalauzoltam a Gergőt. :D Szegény nagyon ki volt, szenvedett, én meg csak nevetni tudtam az egészen. Azt hittük, hogy megpróbáltatásaink véget érnek, ha felszállunk a hévre, ám tévedtünk. A héven még több szúnyog volt, egyszerre nyolcvan darab támadott ránk. Soha nem láttam még ennyi bogarat egyszerre. Mindenki törölközővel csapkodott körülöttünk, mi meg a mini ventillátorommal próbáltuk elüldözni őket. Nem volt túl hatásos. Kiderült, hogy allergiás vagyok a szúnyogcsípésre. :D Megkönnyebbültünk, amikor visszajutottunk a városba, onnan meg a westendbe és megpihentünk Démonnál. XD Én ettem még egy BK-s menüt, Gergő meg ivott, megint, colát. Tiszta alkeszok vagyunk. :D

Aztán elálmosodtunk és hazamentünk, másnap mennem kellett dolgozni és szinte megint négykézláb másztam ki az ágyból, hogy eljussak a fürdőszobáig, tényleg szarul voltam. :D

De végre szabin vagyok. ^^
Tervek, programok a két hétre:

Hétfő: ma itthon vagyok, esetlegesen megyek fodrászhoz és talizok este a Gergővel
Kedd: körvonalazódik a programom
Szerda: Anyuval megyünk mozizni
Csütörtök: itthon rámoljuk ki a konyhát
Péntek: csajokkal csinálunk valamit
Szombat: utazunk balcsira~
Vasárnap: balcsi~
Hétfő: balcsi~
Kedd: balcsi~
Szerda: balcsi~ (lehet, hogy jönnek Liáék, ha összejön)
Csütörtök: elvileg jövünk haza, de lehet, hogy nem XD Gru 2 <3 br="">
Péntek: Gigivel és Benével burritozunk az arribában ^^
Szombat: Lolitali~
Vasárnap: Szeged és BJD meet ^^ Tomi és Bogi ^^

Aztán kezdődik elölről... -.- De szép két hét elé nézek! ^^ 

Nincsenek megjegyzések: