Oldalak

2013. február 22., péntek

Hét...

Igazán hisztizhetnék, de nem teszem, pedig az ubuntu teszt verziója az égvilágon semmit sem jegyez meg, nem tudok filmet nézni, mert nem mükődik a szoftvercenter, és semmire sem jó igazából, csak a netezésre. De még arra sem teljesen, mert nem tudok rajta Fluffy talezni, vidámparkozni és Pet Societyzni. Pupezni viszont igen! :D

A kedd nagy nehezen eltelt, szerda reggel mentem vissza a dokihoz, leszedegették a hátamról a matricákat, és megkérdezték, hogy viszket e valahol. Aztán elküldtek. Csütörtökön megint visszamentem, megkérdezték, hogy viszket e valahol aztán elküldtek. Gondolkodtam, hogy mikor verem be valakinek a képét, amiért nekem mindennap vissza kell mennem, hogy megkérdezzék viszket e már valahol, de nem tettem. Pedig amikor ma utoljára visszamentem és megkérdezték harmadszorra is, hogy viszket e valahol, megtehettem volna. Mert hogy az allergiavizsgálatnak az égvilágon semmi értelme sincs. Legalábbis esetemben. Ugyan kaptam egy papírt, amire rá van írva, hogy allergiás vagyok a sütikre, csokikra, illatszerekre és egyéb szarokra, de ... You don't say? Mondj valamit amit még nem tudok bazzeg... -.- Ennyi erővel azt is közölhette volna velem, hogy fingom sincs, mi bajod, mitől ekcémás a kezed, inkább hagyjuk. De remélem most megvan elégedve magával, hogy kiderítette, amit már mindenki tudott. Ezért nem fürödtem három napig. Feltudja ezt fogni?

Semmi gond. Idegnyugtatónak beraktam a Harcosok klubja című filmet. Az a legzseniálisabb film, és imádom. Ha ezen a szarkupacon nem nézhetek semmit, akkor legalább a háttérben hagy szóljon valami. Úgy is nem sokára elmegyek fürdeni. Végre.

"Hatalmas, izzadó emlők, olyan, mintha a jóisten ölelne a keblére."

"Mint oly sokan, én is az ikeás fészekrakó láz megszállotja lettem."

"Pornóújságok helyett most katalógusokat lapozgatunk..."

"Kérem, segítsen, szenvedek. - Hogy maga szenved? Menjen el pénteken a metodista templomba, ott találkozhat a here rákosokkal, azok szenvednek."

Minden egyes szót ki lehetne belőle írni, annyira jó film. Tökéletes.

Őszintén szólva már el is felejtettem, hogy miért kezdtem el ide írni. Ja, igen. Meg akartam mutatni a képeket, amiket szerda este, csomagbontáson készítettünk. Ja igen, szerda este átmentünk a Gergőékhez és letámadtam a csomagomat.

S

S annyira boldog voltam, amiért rám jött az AP póló. *_* Muszáj volt lefotózni. XD A lalaloopsym nagyon nagyon aranyos. Elneveztem Izabellának. Izabella hercegnő lett. Még nem találkoztak Tutu-val, mert jelenleg a Gergőnél lakozik a szekrényben. Talán húsvétra áthozom. XD

Gigitől kaptam ajándékba egy csodaszép nyakláncot, ami nagyon tetszik. Meg két Wonka cukorkát. *_*

S megjöttek az itok is. *_*



1 megjegyzés:

Liani Hikawa írta...

Harcosok klubja rulez, még most is elröhögtem magam az idézeteken. =D Tényleg zseniális film. =)