Oldalak

2014. május 21., szerda

Cipők

Ma megérkeztek végre az áhított BJD cipők, amiket még februárban rendeltünk Mirodoll-tól, kicsit elhúzódott a rendelés a várt 10 naphoz képest. :D De végre itt vannak és imádom őket~ Azt hiszem mostantól a kedvenc BJD-s ruhadarabom a kis rózsaszín lolicipő lesz, amit Dorothy-nak vettem. Dorothy még mindig Naminál van festésen, és abba fojtom bánatom, hogy cuccokat veszek neki. :D Már van egy rózsaszín parókája, megérkezett a rózsaszín lolicipője, és egyenlőre mondjuk ennyi, de pénteken átveszek még egy ruhaszettet Raventől. :3 S remélem nem sokára hazaérkezik, mert nagyon hiányzik. :( De vigasztal, hogy szebb lesz, mint valaha. :)


A rózsaszín csizma pedig Willé, aki most hazaköltözött velem, de majd rendet kell raknom, mert éppen tele van az asztaluk. :D Kiara ugye most testetlen, múlt héten adtam fel a testét a finn lánynak, remélem épségben odaér. S majd később (ha lesz munkám) kap egy recast testet Luo-tól (Ante fejjel :D). Addig meg egy dobozban ücsörög és morog.

Nem sokára elindulok a Borárosra és találkozok Démonnal. :D Aztán megyünk a nyugatihoz és beiratkozok a szombaton induló tanfolyamra. :3 Hogy mit fogok tanulni az titok, de úgy sem fogom kibírni, ezért majd írok róla a blogban. :D Remélem jó lesz. :3

Nincsenek megjegyzések: